מצרכים
1 קילו בשר בקר
לגולאש חתוך לקוביות
2 גמבה קצוצה דק
1 בצל גדול קצוץ
1 כף אבקת מרק
רבע כפית פלפל שחור
כפית כמון
2 כפות גדושות
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
בסיר רחב לטגן את
הבצל והגמבה ביחד עד שהבצל נעשה שקוף .
להוסיף את חתיכות
הבשר ולסגור אותם מכל הצדדים במשך חצי שעה .
הבשר מוציא נוזלים
בזמן הבישול .
להוסיף את
התבלינים, לראות אם חסר נוזלים אז להוסיף .
לערבב, להנמיך את
האש ולבשל במשך שעה בערך עד שהבשר מתרכך .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה