יום חמישי, 20 במרץ 2014

בשר גולאש ברוטב פלפלים


מצרכים
1 קילו בשר בקר לגולאש חתוך לקוביות
2 גמבה קצוצה דק
1 בצל גדול קצוץ
1 כף אבקת מרק
רבע כפית פלפל שחור
כפית כמון
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה
בסיר רחב לטגן את הבצל והגמבה ביחד עד שהבצל נעשה שקוף .
להוסיף את חתיכות הבשר ולסגור אותם מכל הצדדים במשך חצי שעה .
הבשר מוציא נוזלים בזמן הבישול .
להוסיף את התבלינים, לראות אם חסר נוזלים אז להוסיף .
לערבב, להנמיך את האש ולבשל במשך שעה בערך עד שהבשר מתרכך .



ב ת י א ב ו ן

בשר גולאש ברוטב פלפלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה