מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
500 גר' פתיתים
עגולים
4 כוסות מים רותחים
5 כפות שמן
כף אבקת מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר, להוסיף את הבצל ולטגן עד שיזהיב.
להוסיף את הפתיתים
ולערבב שישחימו מעט .
להוסיף 4 כוסות מים
רותחים , לערבב ולהוסיף תבלינים .
לערבב ולכסות חלקית
את הסיר.
לבשל כ 10 דקות
ולערבב מדי פעם.
לכבות את האש,
לכסות לגמרי את הסיר ולהמתין 5 דקות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה