מצרכים:
10 שוקיים
5 תפוחי אדמה
2 בצלים
אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי
האדמה לקוביות גדולות ולטגן בשמן עמוק כמו צ'יפס .
לבישול העוף:
לטגן בסיר שמן זית
עם 2 בצלים קצוצים דק עד להזהבה .
להוסיף את השוקיים
ולתבל בכפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, רבע כפית פלפל שחור וכפית מלח.
להוסיף כוס וחצי
מים ולההביא לרתיחה .
להוסיף את תפוחי
האדמה, לכסות ולהנמיך את האש. לבשל בערך עוד 3/4 שעה .
יש לשים לב שהמים
יהיו בגובה העוף .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה