יום רביעי, 28 באוגוסט 2013

ספריטו (תבשיל מצרי מבית סבתא)


מצרכים:

10 שוקיים
5 תפוחי אדמה
2 בצלים

אופן ההכנה:

לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ולטגן בשמן עמוק כמו צ'יפס .
לבישול העוף:
לטגן בסיר שמן זית עם 2 בצלים קצוצים דק עד להזהבה .
להוסיף את השוקיים ולתבל בכפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, רבע כפית פלפל שחור וכפית מלח.
להוסיף כוס וחצי מים ולההביא לרתיחה .
להוסיף את תפוחי האדמה, לכסות ולהנמיך את האש. לבשל בערך עוד 3/4 שעה .
יש לשים לב שהמים יהיו בגובה העוף .

ב ת י א ב ו ן

ספריטו (תבשיל מצרי מבית סבתא)




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה