מצרכים:
20 תחתיות ארטישוק
קפואות של סנפרוסט
למילוי הבשר :
חצי קילו בשר טחון
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
חופן פטרוזיליה
קצוצה
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
לרוטב:
2.5 כוסות מים
6 כפות מיץ לימון
כף אבקת מרק עוף
כפית מלח
רבע כפית פלפל
שחור.
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי
הבשר.
למלא כל תחתית
ארטישוק בתערובת הבשר .
טובלים בביצה ובקמח
.
מטגנים בשמן עמוק .
מערבבים את חומרי
הרוטב
מסדרים את הארטישוק
יפה בסיר רחב, שופכים מעל את הרוטב , מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה
כ 40 דקות .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה