יום רביעי, 28 באוגוסט 2013

תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר


מצרכים:

20 תחתיות ארטישוק קפואות של סנפרוסט

למילוי הבשר :
חצי קילו בשר טחון
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

לרוטב:
2.5 כוסות מים
6 כפות מיץ לימון
כף אבקת מרק עוף
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור.

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הבשר.
למלא כל תחתית ארטישוק בתערובת הבשר .
טובלים בביצה ובקמח .
מטגנים בשמן עמוק .
מערבבים את חומרי הרוטב
מסדרים את הארטישוק יפה בסיר רחב, שופכים מעל את הרוטב , מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה
כ 40 דקות .


ב ת י א ב ו ן

תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר של דודה רחל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה