יום רביעי, 28 באוגוסט 2013

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור


לשטוף היטב  3 תפוחי אדמה בקליפתם ולחתוך לפרוסות דקות .

לקלף בטטה גדולה ולפרוס לפרוסות .

לנקות 10 שוקיים ולהשאיר עם העור .

להכניס לשקית ניילון את תפוחי האדמה, הבטטה והעוף .

לשים בכוס : רבע כוס שמן, כף אבקת מרק, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור ומעט מלח,

לערבב ולשפוך לתוך השקית .

לחתוך בצל לרצועות ארוכות .

לחתוך עגבניה בשלה לקוביות .

להכניס גם את הבצל והעגבניה לשקית

לשקשק את השקית ולהשאיר אותה לנוח כחצי שעה.

לשפוך הכל לתבנית גדולה.

להכניס לתנור לחום של 180 מעלות כשעה ורבע.


ב ת י א ב ו ן

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה