לשטוף היטב 3 תפוחי אדמה בקליפתם ולחתוך לפרוסות דקות .
לקלף בטטה גדולה
ולפרוס לפרוסות .
לנקות 10 שוקיים
ולהשאיר עם העור .
להכניס לשקית ניילון
את תפוחי האדמה, הבטטה והעוף .
לשים בכוס : רבע
כוס שמן, כף אבקת מרק, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור ומעט מלח,
לערבב ולשפוך לתוך
השקית .
לחתוך בצל לרצועות
ארוכות .
לחתוך עגבניה בשלה
לקוביות .
להכניס גם את הבצל
והעגבניה לשקית
לשקשק את השקית
ולהשאיר אותה לנוח כחצי שעה.
לשפוך הכל לתבנית
גדולה.
להכניס לתנור לחום
של 180 מעלות כשעה ורבע.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה