המתכון :
מצרכים:
200
גר' שוקולד מריר
כוס
סוכר
חבילת
מרגרינה לאפייה
5
ביצים
100
גרם אגוזים קצוצים
2
כפות קמח תופח
לקישוט
קצפת:
1
שמנת מתוקה
כף
סוכר
אופן
ההכנה :
להמיס
על אש קטנה את השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל
נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף
אגוזים ואת הקמח .
לשפוך
לתבנית עגולה או מלבנית בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .
לציפוי
שוקולד :
100
גר' שוקולד מריר ושמנת מתוקה - להמיס על האש , לכבות ,
לערבב
עד שמתקרר ולמרוח על העוגה.
לקישוט
קצפת:
להקציף
את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
להזליף
על העוגה .
ב ת
י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה