מצרכים
250 גר' פרורי ביסקוויטים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
בטעם שוקולד לבן
250 גר' גבינה לבנה
1 כוס חלב
כף סוכר
שוקולד לבן מגורד
לקישוט
אופן ההכנה
לערבב את פירורי
הביסקוויטים עם החמאה המומסת עד שיוצאת תערובת בצק פירורית .
לשטח בתבנית עגולה
.
להקציף ביחד שמנת
מתוקה אחת עם אינסטנט פודינג וכוס חלב עד שהופך לקצף אחיד.
לקפל לבפנים את
הגבינה .
למרוח על הבסיס .
אחרי שעה, להקציף את
השמנת המתוקה השנייה עם כף סוכר . לשים במזרק ולהזליף בעיגולים
קטנים מסביב לעוגה
.
לקשט עם שבבי
שוקולד לבן .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה