מצרכים:
לבסיס
200 גר' שוקולד
מריר
100 גר' חמאה מומסת
1/3 כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות קמח תופח
6 חלבונים
1/3 כוס סוכר
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף נס קפה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד
המריר .
לערבל את החמאה,
החלמונים , 1/3 כוס סוכר והקמח .
להוסיף את השוקולד
המומס ולהמשיך להקציף .
בקערה נפרדת להקציף
את החלבונים + 1/3 כוס סוכר לקצף יציב .
להוסיף לשוקולד
ולערבב בזהירות .
להפריש שליש
מהתערובת ולשים במקרר .
את השאר לאפות
בתבנית עגולה בחום בינוני כחצי שעה .
לצנן.
להוסיף מעל את
השוקולד שהפרשנו . ולהניח כשעה במקרר .
לאחר מכן להקציף את
השמנת המתוקה עם כף נס קפה ו 2 כפות סוכר .
למרוח מעל העוגה
ולקשט עם פירורי שוקולד .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה