מצרכים :
בצק עלים שהפשרנו
קודם .
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג
וניל
250 גר' גבינה
לבנה.
אופן ההכנה:
לפתוח את בצק העלים
, לחתוך לרצועות וללפף כל רצועה סביב הקונוס .
לאפות בחום בינוני
כ 20 דקות עד שמזהיב .
לקרם :
להקציף שמנת מתוקה
עם כוס חלב , ואינסטנט פודינג לקצפת . להוסיף את הגבינה ולהמשיך
להקציף .
למלא את הקונוסים
ולשים במקרר .
לקישוט לפזר אבקת
סוכר מעל .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה