יום שבת, 19 באוקטובר 2013

פאי שוקולד


לבצק הפאי:
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
200 גר' חמאה חתוכה לקוביות

למילוי השוקולד:
200 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
150 גר' חמאה
1 ביצה

אופן ההכנה:
הבצק: בוחשים במיקסר את הקמח, הסוכר והחמאה לבצק פרורי ומוסיפים את הביצים ומערבלים .
שמים בצד חופן מהבצק, ומה שנותר מסדרים בתבנית הפאי .
המילוי : ממיסים בסיר את השוקולד, הסוכר והחמאה, מסירים מהאש , מוסיפים את הביצה ומערבבים לתערובת אחידה .
שופכים את המילוי על הבצק .
מחופן הבצק ששמנו בצד מכינים רצועות דקות ומניחים על העוגה בצורת שתי וערב .
אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה .


ב ת י א ב ו ן

פאי שוקולד



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה