משרים כוס
שעועית במים וכוס חומוס במים ללילה שלם .
למחרת, לטגן בסיר
גדול שני בצלים גדולים . על הבצל להניח בצד אחד את החומוס,
בצד אחר את השעועית ובמקום שנותר להניח כוס חיטה
שטופה .
להניח על הקטניות
את העוף (בערך 10 שוקיים) , מעל העוף תפוחי אדמה שלמים קלופים,
ראש שום שטוף עם הקליפה
.
לטבל בכפית גדושה
מלח, פפריקה אדומה, פלפל שחור, חצי כפית בהרט .
לכסות במים את הכל
ועוד שליש .
להביא לרתיחה,
להנמיך את האש ולבשל חצי שעה .
להוסיף ביצים
קשות מוכנות עם הקליפה ומכניסים לתנור בין 100 ל 110 מעלות כל הלילה .
*** אם רוצים בשר במקום עוף, יש לסגור את הבשר מכל
צדדיו במחבת נפרדת ואז לשים אותו בחמין
בדיוק כמו את העוף.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה