יום שבת, 7 בספטמבר 2013

פבלובה עם דובדבנים


מצרכים:
9 חלבונים
3 כוסות סוכר
2 שמנת מתוקה
קופסת דובדבנים
קורנפלור
ממרח לוטוס

אופן ההכנה:
להקציף החלבונים עם הסוכר לקצף לבן ויציב .
לסדר על נייר אפייה שלושה עיגולים של קצף.
להכניס לתנור בחום של 100 מעלות בערך כשלוש שעות .
להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולערבב לתוכה בצורה ידנית
נגיעות של ממרח לוטוס .
כשהקצף מוכן והתקרר לסדר בתבנית: קצף, מעליו קצפת, מעליה עוד קצף, מעליו עוד קצפת, מעליה עוד קצף ומעליו הדובדבנים .
לדובדבנים: יש להקריש את רוטב הדובדבנים עם מעט קורנפלור .
להניח על הקצף דובדבנים ומעליהם הרוטב המוקרש .


ב ת י א ב ו ן

פבלובה עם דובדבנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה