יום שבת, 7 בספטמבר 2013

עוגת טורט עם פירות חגיגית


המצרכים:
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 קמח תופח
2 כפיות רום
2 כפות שמן
3 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 ג'לי תות
1 קופסת שימורים של קוקטייל פירות

אופן ההכנה:

להפריד את הביצים .להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב . להוסיף את החלמונים, הרום, השמן , לערבב , להוסיף את הקמח ולערבב היטב . 
לאפות בתבנית עגולה 26 , בחום בינוני בערך 40 דקות .   
 כשהעוגה מוכנה ומתקררת משאירים אותה בתבנית .  
 מסמנים מהשוליים שלה כס"מ וחצי ומוציאים את פנים העוגה עם כף עד שמשאירים בתחתית הטורט כס"מ ממנו .
מפוררים חצי מהטורט שהוצאנו לתוך קערה .
להקציף 2 שמנת מתוקה  עם אינסטנט פודינג וניל. לערבב עם הפירורים .
לסנן את הפירות מקופסת השימורים ולשמור את המיץ .
להוסיף לקצפת את הפירות המסוננים מקופסת השימורים ולערבב .
להרטיב את העוגה עם מיץ הפירות .
לשפוך לתוך החור של העוגה את הקצפת עם הפירות ולקרר .
בינתיים להכין את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה  ולשפוך על העוגה ושוב לקרר עד שהג'לי מתייצב .
להקציף את השמנת המתוקה שנותרה ,למרוח אותה על הג'לי היציב ולקרר. לקשט עם דובדבנים .

עוגת טורט עם פירות חגיגית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה