המצרכים:
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 קמח תופח
2 כפיות רום
2 כפות שמן
3 שמנת מתוקה
1 אינסטנט
פודינג וניל
1 ג'לי תות
1 קופסת שימורים
של קוקטייל פירות
אופן ההכנה:
להפריד את
הביצים .להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב . להוסיף את החלמונים, הרום, השמן ,
לערבב , להוסיף את הקמח ולערבב היטב .
לאפות בתבנית עגולה 26 , בחום בינוני בערך 40 דקות .
כשהעוגה מוכנה ומתקררת משאירים
אותה בתבנית .
מסמנים
מהשוליים שלה כס"מ וחצי ומוציאים את פנים העוגה עם כף עד שמשאירים בתחתית
הטורט כס"מ ממנו .
מפוררים
חצי מהטורט שהוצאנו לתוך קערה .
להקציף 2 שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל. לערבב עם הפירורים .
לסנן את הפירות
מקופסת השימורים ולשמור את המיץ .
להוסיף לקצפת את
הפירות המסוננים מקופסת השימורים ולערבב .
להרטיב את העוגה עם מיץ הפירות .
לשפוך לתוך החור של העוגה את הקצפת עם
הפירות ולקרר .
בינתיים להכין
את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה
ולשפוך על העוגה ושוב לקרר עד שהג'לי מתייצב .
להקציף את השמנת המתוקה שנותרה ,למרוח אותה על הג'לי היציב ולקרר. לקשט עם
דובדבנים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה