מצרכים לקובה:
חצי קילו בורגול
כוס קמח
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
מעט שמן
מצרכים למילוי:
חצי קילו בשר טחון
4 בצלים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
להשרות את הבורגול
במים קרים 20 דקות .
לסחוט היטב ולהניח
בקערה .
להוסיף את כל
המצרכים לבורגול ולערבב הכל לגוש בצק .
(אם יוצא דליל
מידיי אפשר להוסיף מעט קמח )
הכנת המילוי:
לקצוץ את הבצלים,
לטגן מעט במחבת ,להוסיף את הבשר הטחון ולתבל במעט מלח ופלפל .לטגן עד
שהבשר משנה את צבעו
.
הכנת הקובה:
להכין כדורים
קטנים, לעשות בכל כדור חור עם האצבע ולפתוח אותו מעט.
למלא בכפית מתערובת
הבשר ולסגור את הכדור .
לטגן בשמן עמוק עד
שמשחים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה