חומרים לבצק:
5 כוסות קמח
1 ביצה
כף מלח
1.5 כוסות מים
פושרים
חומרים למילוי:
100 גר' גבינה
בולגרית
100 גר' גבינת פטה
חצי קופסת קוטג'
להגשה :
חבילת מקרוני
מבושלים לפי הוראות היצרן.
חצי חבילת מרגרינה
לאפיה
גבינה מלוחה (איזה
שאוהבים)
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי
הבצק ביחד
לחלק את הבצק ל 5
כדורים.
לפתוח כל כדור עם
מערוך ובעזרת כוס לקרוץ עיגולים .
לערבב ביחד את כל
חומרי המילוי.
על כל עיגול לשים
כף גבינה , לקפל לחצי ולהדק מהצדדים .
להרתיח מים בסיר ולהכניס
את הכיסונים למשך 3 דקות .
להוציא אותם לקערת
מים קרים .
להוציא את הכיסונים
ולהניח בתבנית פיירקס.
להוסיף חצי חבילת
מרגרינה ולאפות רבע שעה בחום בינוני .
להוסיף לתבנית את
המקרוני המוכנים מעל הכיסונים ,
לפזר גבינה מלוחה ולאפות עוד חצי שעה
בחום של 150 מעלות
.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה