יום שני, 5 באוגוסט 2013

קלסונס (כיסונים) עם גבינה

חומרים לבצק:
5 כוסות קמח
1 ביצה
כף מלח
1.5 כוסות מים פושרים

חומרים למילוי:
100 גר' גבינה בולגרית
100 גר' גבינת פטה
חצי קופסת קוטג'

להגשה :
חבילת מקרוני מבושלים לפי הוראות היצרן.
חצי חבילת מרגרינה לאפיה
גבינה מלוחה (איזה שאוהבים)

אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק ביחד
לחלק את הבצק ל 5 כדורים.
לפתוח כל כדור עם מערוך ובעזרת כוס לקרוץ עיגולים .
לערבב ביחד את כל חומרי המילוי.
על כל עיגול לשים כף גבינה , לקפל לחצי ולהדק  מהצדדים .
להרתיח מים בסיר ולהכניס את הכיסונים למשך 3 דקות .
להוציא אותם לקערת מים קרים .
להוציא את הכיסונים ולהניח בתבנית פיירקס.
להוסיף חצי חבילת מרגרינה ולאפות רבע שעה בחום בינוני .
להוסיף לתבנית את המקרוני המוכנים מעל הכיסונים ,
 לפזר גבינה מלוחה ולאפות עוד חצי שעה
בחום של 150 מעלות .


ב ת י א ב ו ן


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה