מצרכים :
פילה סלמון מעובד קפוא
לחתוך אותו לפרוסות
גדולות ולנקות היטב .
להניח בקערה ולסחוט
מעל לימון ולהניח בצד.
לרוטב :
2 עגבניות
1 גמבה
7 שיני שום עם
הקליפה
מעט כוסברה
רבע כוס מים
לחתוך את העגבניות
והגמבה לקוביות ולשים בסיר על האש.
להוסיף 7 שיני שום
עם הקליפה ,מעט כוסברה ורבע כוס מים .
להוציא את הדגים
מהקערה , לתבל אותם בפפריקה מתוקה, חצי כפית כמון ומעט מלח .
להניח את הדגים על
הירקות בסיר .
לפרוס לימון ולהניח
מעל .
להוסיף עוד רבע כוס
מים ולבשל על אש בינונית כ20 דקות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה