המתכון :
מצרכים ל 2 תבניות מאורכות :
250 גר' ביסקוויטים
כוס מים פושרים + כפית נס קפה
1 אינסטנט פודינג שוקולד
כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לשוקולד:
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג שוקולד לקצף יציב .
להרטיב את הביסקוויטים בקפה הנמס ולסדר שכבה בתבנית מאורכת .
למרוח מעל מהקצפת . להמשיך עד שמסדרים 3 שכבות של ביסקוויטים .
לשים בקערה שמנת מתוקה ושוקולד מריר ולהמיס כדקה במיקרוגל .
לערבב עד שהשוקולד מבריק ולצנן .
למרוח מעל שכבת הביסקוויטים האחרונה .
להניח במקרר ולאכול לאחר שעתיים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה