יום שבת, 19 בדצמבר 2015

מאפינס שוקולד בציפוי שוקולד וקצפת

המתכון :
מצרכים:

1 כוס קמח תופח
1 סוכר וניל
כוס שוקולית
חצי כוס שמן
כוס חלב
3/4 כוס סוכר
3 ביצים

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל

לשוקולד:
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר


אופן ההכנה:

לערבב הכל ביחד . למלא את תבניות המאפינס עד 3/4 מגובה התבנית .
לאפות בחום בינוני כחצי שעה .
לשוקולד: לשים בקערה שמנת מתוקה ושוקולד מריר ולהמיס כדקה במיקרוגל .
לערבב ולצנן.
למרוח על המאפינס.
לקצפת : להקציף הכל ביחד לקצף יציב  .
להכניס את הקצפת לשקית זילוף ולקשט את המאפינס.



ב ת י א ב ו ן 

מאפינס שוקולד בציפוי שוקולד וקצפת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה