מתכון :
מצרכים
כוס שמן
כוס דבש
כפית קינמון
5 ביצים
3 כוסות קמח תופח
כוס תה חם
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
לציפוי : מעט אגוזים או שקדים קצוצים
לזיגוג הסוכר: 100 גר' סוכר טחון+ 2
כפות מים קרים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהתה.
מוסיפים את התה וממשיכים להקציף.
מניחים את התערובת בתבנית מאורכת רחבה ומפזרים מעל את האגוזים .
לאפות בחום בינוני כ 45 דקות.
כשהעוגה מתקררת – מערבבים את הסוכר
הטחון עם המים הקרים ולמרוח על העוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה