מתכון :
מצרכים:
10 שוקיים
מעט שמן זית
בצל קצוץ
חצי ראש שום קצוץ
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בטטות חתוכים לקוביות
חצי כוס מים
מלח, פלפל
תבלינים לפי הטעם : פפריקה מרוקאית
מתוקה, בהרט.
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סיני
כף סילאן.
אופן ההכנה:
מטגנים את השוקיים בשמן זית משני
הצדדים.
מתבלים במעט מלח, פלפל שחור ושאר
התבלינים.
מוסיפים את הבצל והשום הקצוצים. שמים
אותם מתחת לשוקיים.
מניחים על העוף את קוביות תפוחי האדמה
והבטטות.
מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה
ואחר כך מבשלים שעה על אש נמוכה.
טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי
הטעם.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה