המתכון :
מצרכים לבצק: 1/2 ק"ג קמח
1/2 שקית שמרית
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
200 גר' מרגרינה לאפיה רכה
2 כפות תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
1/2 שקית שמרית
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
200 גר' מרגרינה לאפיה רכה
2 כפות תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
****ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
למילוי
שוקולד נוטלה
לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .
אופן ההכנה
להוציא את הבצק ולפתוח למלבן גדול
למרוח מעל שוקולד .
לגלגל לרולדה, לפרוס לפרוסות עבות .להניח על תבנית עגולה 28 עם נייר אפייה כשהמילוי כלפי מעלה במרווחים קטנים אחד מהשני .
להניח לעשר דקות.
להבריש בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות בערך 30 דקות עד שמזהיב.
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה