מצרכים
לבסיס:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח
להרטבת הטורט :לערבב בכוס חד פעמית 2 כפות תמצית רום ומים חמים
לקרם:
1 שמנת מתוקה
250 גר' גבינה לבנה 9%
50 גר' שוקולד לבן מומס
3 כפות סוכר
למריחה מעל הטורט : ריבת פטל שחור 100% פרי ללא סוכר
אופן ההכנה:
הבסיס : להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף לבן ויציב .
לערבב את החלמונים עם כף שמן ולהוסיף לחלבונים ולהקציף ביחד .
להוסיף את הקמח ולקפל לתערובת אחידה .
לשים בתבנית עגולה חד פעמית ולאפות בחום 180 מעלות כ 20 דקות .
כשהעוגה מתקררת, לערבב בכוס חד פעמית 2 כפות תמצית רום ומים חמים
ולשפוך על הטורט.
למרוח מעל ריבת פטל שחור .
לקרם : להקציף שמנת מתוקה עם סוכר . להוסיף את השוקולד הלבן המומס והגבינה
ולהקציף ביחד לקרם יציב.
למרוח על העוגה . ניתן לקשט בנגיעות ריבה .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה