המתכון:
מצרכים
קילו
קמח רגיל פחות כוס
2
מרגרינה לאפייה
1
אבקת אפייה
2
סוכר וניל
1
כוס שמן
1
כוס מים
2
קופסאות של ממרח תמרים
אופן
ההכנה
להמיס
את המרגרינה 20 שניות במיקרוגל.
לערבב
את כל החומרים במיקסר עד לבצק אחיד.
לחלק
ל 5 כדורים.
לפתוח
כל כדור ולמרוח ממרח תמרים.
לגלגל לרולדה, לחתוך לפרוסות.
לגלגל לרולדה, לחתוך לפרוסות.
להניח
על נייר אפייה ולאפות 20 דקות בחום בינוני ( או עד שמקבל צבע זהוב).
כשמתקרר
לאחסן בקופסא סגורה היטב.
ניתן
להקפיא על מנת לשמור על הטריות.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה