המתכון:
לבסיס:
113 גר' רסק תפוחים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
כפית גדושה קינמון
חצי כוס דבש
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
כפית גדושה קינמון
חצי כוס דבש
לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות דבש
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות דבש
להרטבת העוגה:
כפית דבש
3/4 כוס מים
רותחים
אופן ההכנה:
להקציף במיקסר את כל מרכיבי העוגה לתערובת אחידה .
לשפוך לתבנית עגולה חד פעמית
לאפות בחום בינוני כ 40 דק' עד שקיסם יוצא יבש .
בינתיים להכין את הקרם :
להקציף שמנת עם אינסטנט לקצפת ולהוסיף את הדבש ולהקציף לקרם
אחיד .
לערבב בכוס כפית דבש ו 3/4 מים רותחים ולערבב עד שמתקרר .
כשהעוגה יוצאת מהתנור ומתקררת להרטיב אותה .
למרוח מעל את הקרם .
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה