המתכון:
מצרכים:(לתבנית מלבנית ענקית)
חצי קילו סולת
כוס קמח
400 גר' חמאה רכה
2 כוסות סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
200 גר' קוקוס
2 אשל או שמנת חמוצה
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 כוסות מים
טיפה מיץ לימון
רבע כפית מי ורדים
אופן
ההכנה:
לערבב היטב את תערובת
העוגה. להניח בתבנית ולסמן את הפסים של החיתוך לפני האפיה .
ניתן להוסיף שקדים לקישוט .
לאפות בחום בינוני כחצי
שעה .
בינתיים להכין את
הסירופ :
להרתיח בסיר את כל
חומרי הסירופ ולבשל עוד 2 דקות .
להסיר ולקרר .
כשהעוגה יוצאת חמה
מהתנור לשפוך עליה את הסירופ .
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה