יום שלישי, 27 במאי 2014

תפוחי אדמה מוקרמים


מצרכים:
12 תפוחי אדמה פרוסים
2 שמנת לבישול
3 שיני שום כתושות
2 כפות חרדל
מלח, פלפל
כפית אבקת מרק
200 גר' גבינה צהובה מגורדת גס

אופן ההכנה:
בתבנית חד פעמית מלבנית ענקית מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בשתי שכבות.
מפזרים מלח , מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כ 40 דקות.
בינתיים מערבבים בקערה:
שמנת לבישול, שום, חרדל,מלח, פלפל ואבקת מרק.
כשתפוחי האדמה יוצאים מהתנור, שופכים עליהם את התערובת ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 180 מעלות.
כשיוצא מהתנור, לפזר מעל את הגבינה הצהובה ולהכניס שוב לתנור בחום של 180 מעלות כ 10 דקות (לשים לב שהגבינה לא תישרף) .


ב ת י א ב ו ן

תפוחי אדמה מוקרמים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה