מצרכים:
200 גר' ביסקוויטים
מפוררים
100 גר' חמאה מומסת
500 גר' שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
500 גר' גבינה לבנה
3 כפות סוכר
אינסטנט פודינג
וניל
אופן ההכנה:
לבסיס – מערבבים ביחד
את הביסקוויטים והחמאה עד שהופך לתערובת בצק פירורית.
להוציא חופן ולשמור
בצד .
לשטח את הפירורים
בתחתית הכוסות .
הקרם – להקציף היטב
את השמנת המתוקה והסוכר וניל . להוסיף את הגבינה הלבנה והסוכר ולהקציף .
להוסיף את האינסטנט
פודינג וניל ולהקציף .
לשים בכל הכוסות
מעל בסיס העוגיות .
לסיום, לקחת את
הפירורים שהשארנו בצד, ולפורר מעל הקרם בכל אחת מהכוסות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה