מצרכים
250 גר' ביסקוויטים
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג
וניל
מעט חלב בקערה
להרטבת הביסקוויטים
אופן ההכנה
מניחים נייר אלומיניום על מגש .
מרטיבים מעט את
הביסקוויטים עם החלב ומסדרים שלוש טורים של ביסקוויטים כאשר מניחים כל
ביסקוויט לרוחב .
מכינים את הקרם :
מקציפים את החלב,
האינסטנט והשמנת המתוקה לקרם יציב .
מורחים על
הביסקוויטים ומרימים מהצדדים לצורת משולש .
שמים במקפיא.
ניתן לשמור במקפיא
ולאכול כמו עוגת גלידה .
אפשרות נוספת : להעביר למקרר ולמרוח קרם שוקולד .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה