מצרכים
5-6 חתיכות פילה מושט
1 פלפל אדום חריף
2 פלפלים ירוקים
חריפים
גבעול סלרי
5 שיני שום
2 כפות פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית מלח
כוס מים
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים
האדומים והירוקים ואת גבעול הסלרי ומניחים בסיר שטוח עם מעט שמן.
מוסיפים שיני שום
ומטגנים קלות .
מניחים את הדגים עם
העור כלפי מטה בצורה יפה בסיר .
מערבבים בקערה נפרדת
את כל התבלינים ואת המים ושופכים על הדגים .
מבשלים כחצי שעה,
מוסיפים את הכוסברה מעל וממשיכים לבשל עוד חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה