מצרכים
קופסת שימורים של
זיתים ללא גרעין
2 עגבניות מקולפות
3 שיני שום פרוסות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
מסננים את הזיתים,
שוטפים אותם ומשרים אותם במים רותחים כ 5 דקות, שוטפים וחוזרים שוב על הפעולה .
מניחים את העגבניות
בסיר , מוסיפים מעט שמן ונותנים להן להתבשל כשעה עד שהופכות לרסק .
מוסיפים את פרוסות
השום, התבלינים והזיתים .
מערבבים ומבשלים
ביחד עוד 10 דקות .
***לפני ההגשה
מומלץ לשפוך כף שמן ולערבב על מנת לתת ברק לזיתים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה