יום שישי, 23 באוגוסט 2013

פשטידה מרוקאית מהממת


מצרכים:

חצי שקית של אפונה וגזר קפואים של סנפרוסט
1 תפוח אדמה גדול מגורד
חופן ירק קצוץ (מה שאוהבים)
6 ביצים
כפית גדושה אבקת מרק
כפית אבקת אפיה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים .
לחמם שמן בסיר כבד. לשפוך את התערובת , לכסות ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד
שהתערובת יציבה מלמעלה .
להסיר מהאש, להפריד ולהפוך על צלחת .
לחמם שוב שמן בסיר ולהחזיר את הפשטידה לסיר , הפעם הפוכה מהצד השני .
לבשל כעשר דקות .
להסיר מהאש , להפריד ולהפוך על צלחת .

המלצה: בכל פעם שמסירים מהאש, רצוי להניח על מגבת ספוגה במים על מנת למנוע הדבקות .

ב ת א ב ו ן

פשטידה מרוקאית מהממת





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה