מצרכים:
חצי שקית של אפונה
וגזר קפואים של סנפרוסט
1 תפוח אדמה גדול
מגורד
חופן ירק קצוץ (מה
שאוהבים)
6 ביצים
כפית גדושה אבקת
מרק
כפית אבקת אפיה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה:
לערבב את כל
החומרים .
לחמם שמן בסיר כבד.
לשפוך את התערובת , לכסות ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד
שהתערובת יציבה
מלמעלה .
להסיר מהאש, להפריד
ולהפוך על צלחת .
לחמם שוב שמן בסיר
ולהחזיר את הפשטידה לסיר , הפעם הפוכה מהצד השני .
לבשל כעשר דקות .
להסיר מהאש ,
להפריד ולהפוך על צלחת .
המלצה: בכל פעם
שמסירים מהאש, רצוי להניח על מגבת ספוגה במים על מנת למנוע הדבקות .
ב ת א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה