יום ראשון, 28 ביולי 2013

פאי חלבה



מצרכים :

לבצק:
200 גר' חמאה
1.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה

לתערובת החלבה:
שערות חלבה 
אגוזי מלך
שקדים מולבנים
סירופ מייפל

אופן ההכנה:
ללוש  את כל חומרי הבצק .
להניח בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ , שיגיע עד 3/4 מהתבנית .
להניח על הבצק את שערות החלבה , לפזר אגוזים ושקדים ולאפות בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה .
להוציא מהתנור ולהוסיף סירופ מייפל על העוגה בצורת שתי וערב. לאפות עוד 10 דקות .

בתיאבון!

פאי חלבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה