מצרכים לבצק :
1 שמנת
350 גר' קמח תופח
200 גר' מרגרינה
רכה
למילוי:
אפשרות א' : חצי קופסא של שוקולד למריחה ללא סוכר + 2 כפות
טחינה גולמית.
אפשרות ב' : חצי
צנצנת חמאת בוטנים ללא סוכר + 3 כפות ריבה ללא סוכר
אופן ההכנה:
ללוש הכל לבצק אחיד
ולהניח לילה במקרר.
לחלק את הבצק לארבע
. לרדד כל חלק למלבן .
למלא במה שאוהבים.
לגלגל לרולדה
ולאפות כעשרים דקות בחום של 180 מעלות .
כשמתקרר אז פורסים
.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה