מצרכים:
20 עלי גפן (בערך)
2 בצלים קצוצים
כוס וחצי אורז
חופן פטרוזיליה
קצוצה
חופן נענע קצוצה
לימון קטן חתוך ללא
הקליפה
אופן ההכנה
חותכים את הגבעולים
של העלים ומרתיחים אותם שלוש דקות מכל צד .
לטגן מעט מאוד את
הבצלים ולהוריד מהאש .
להוסיף לבצלים את
האורז, הפטרוזיליה ,הנענע והלימון ולערבב .
למלא כל עלה על הצד
המאט (לא מבריק) שלו . מניחים כפית מהתערובת באמצע העלה וסוגרים .
מסדרים בסיר שטוח ומכסים
מים. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח, פלפל ולימון .
מניחים מעל צלחת
כדי למנוח תפיחה .
מרתיחים ומבשלים כ 40
דקות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה