יום רביעי, 25 בדצמבר 2013

עלי גפן ממולאים


מצרכים:
20 עלי גפן (בערך)
2 בצלים קצוצים
כוס וחצי אורז
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן נענע קצוצה
לימון קטן חתוך ללא הקליפה

אופן ההכנה
חותכים את הגבעולים של העלים ומרתיחים אותם שלוש דקות מכל צד .
לטגן מעט מאוד את הבצלים ולהוריד מהאש .
להוסיף לבצלים את האורז, הפטרוזיליה ,הנענע והלימון ולערבב .
למלא כל עלה על הצד המאט (לא מבריק) שלו . מניחים כפית מהתערובת באמצע העלה וסוגרים .
מסדרים בסיר שטוח ומכסים מים. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח, פלפל ולימון .
מניחים מעל צלחת כדי למנוח תפיחה .
מרתיחים ומבשלים כ 40 דקות .


ב ת י א ב ו ן 

עלי גפן ממולאים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה