יום שלישי, 10 בדצמבר 2013

עוגת שיש עם פצפוצי שוקולד


מצרכים

4 ביצים
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
כף גדושה של אבקת קקאו
שליש חבילת פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה

להקציף את הביצים והסוכר .
 להוסיף שמן, מיץ תפוזים וקמח .
להמשיך לבחוש עד שהתערובת אחידה.
לפזר מעל את פצפוצי השוקולד ולערבב בעדינות .

להעביר 3/4 מהכמות לשתי תבניות אינגליש קייק
לרבע התערובת שנשארה להוסיף את הקקאו , לערבב ולשפוך פס לאורך כל תבנית .
ולאפות בחום בינוני בערך 50 דקות.



ב ת י א ב ו ן

עוגת שיש עם פצפוצי שוקולד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה