מצרכים
4
ביצים
כוס
מיץ תפוזים
חצי כוס
שמן
כוס
סוכר
2 כוסות קמח תופח
כף
גדושה של אבקת קקאו
שליש חבילת פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
להקציף
את הביצים והסוכר .
להוסיף שמן, מיץ תפוזים וקמח .
להוסיף שמן, מיץ תפוזים וקמח .
להמשיך
לבחוש עד שהתערובת אחידה.
לפזר
מעל את פצפוצי השוקולד ולערבב בעדינות .
להעביר
3/4 מהכמות לשתי תבניות אינגליש קייק
לרבע
התערובת שנשארה להוסיף את הקקאו , לערבב ולשפוך פס לאורך כל תבנית .
ולאפות
בחום בינוני בערך 50 דקות.
ב ת
י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה