מצרכים:
4
כפות קקאו
כוס
וחצי סוכר
1/2
כוס מים
200
גר' מרגרינה לאפייה בטמפ' החדר
7
ביצים
כוס
קמח תופח
2
כוסות קוקוס טחון
אופן
ההכנה:
בסיר
קטן מבשלים את הקקאו, המים וכוס אחת של סוכר. מרתיחים ומורידים מהאש .
מוספים
את המרגרינה ובוחשים עד שהיא נמסה .
מפרידים
את הביצים .
טורפים
את החלמונים ומוסיפים אותם בעדינות לתערובת הקקאו עד שמתקבלת תערובת אחידה .
להעביר
הכל לקערה ולהוסיף בהדרגה כוס קמח תופח. לערבב עד שלא יהיו גושים .
בקערה
נפרדת מקציפים את החלבונים , מוסיפים חצי
כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שמקבלים קצף יציב .
מוסיפים
חצי מהקצף לקערת הקקאו ומערבבים.
מוסיפים
את הקוקוס לקצף שנשאר ומערבבים .
יוצקים
חצי מתערובת הקקאו לשתי תבניות אינגליש קייק. מורחים מעל את הקצף ומעליו את שאר
תערובת הקקאו .
לאפות
כ 25 דקות בחום של 170 מעלות .
ניתן
לצפות בשוקולד (100 גר' שוקולד מריר+שמנת מתוקה, להמיס בסיר קטן)
ב
ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה