מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חבילת מרגרינה לאפייה
5 ביצים
100 גרם אגוזים קצוצים
2 כפות קמח מצה/תופח
אופן ההכנה :
להמיס על אש קטנה את השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף אגוזים ואת הקמח .
לשפוך לתבנית עגולה או מלבנית בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .
לציפוי שוקולד :
100 גר' שוקולד מריר ושמנת מתוקה - להמיס על האש , לכבות ,
לערבב עד
שמתקרר ולמרוח על העוגה.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה