מצרכים:
3 כוסות סולת
1 מרגרינה לאפייה
2 אשל
חצי כוס סוכר
שקית אבקת אפייה
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
לערבב ביחד את הסולת, המרגרינה, אשל אחד, סוכר, אבקת אפייה והמיים .
לשפוך את התערובת לתבנית מלבנית בינונית .
למרוח מעל את האשל הנוסף .
לחתוך חריצים של ריבועים ומעל כל ריבוע לשים שקד .
לאפות כשלושת רבע שעה בחום של 175 מעלות
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
כף מי ורדים
טיפת לימון
להרתיח הכל על האש ולשפוך על העוגה מייד כשהיא יוצאת מהתנור.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה