מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
מילוי קקאו :
4 כפות קקאו גדושות
כוס סוכר
1/2 מרגרינה מומסת
כף קינמון שטוחה
לערבב ביחד לתערובת חלקה.
לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף
להוסיף מעט מיץ לימון .
להוציא את הבצק
לפתוח עם מערוך למלבן גדול ולמרוח מעל את התערובת , לגלגל ולחתוך לפרוסות עבות
אפשרות נוספת לחתוך למשולשים קטנים ולמלא כל משולש בכפית מהתערובת ולגלגל לרוגלך .
להתפיח כעשר דקות, להבריש בביצה ולהכניס לתנור .
אופים ב 180 מעלות עד שמשחים, בערך רבע שעה. זהירות שלא לשרוף אותם.
כשמוכן, להבריש בסירופ .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה