יום ראשון, 4 באוגוסט 2013

רוגלך עם שוקולד



מצרכים לבצק:

1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות

מילוי קקאו :

4 כפות קקאו גדושות
כוס סוכר
 1/2 מרגרינה מומסת
כף קינמון שטוחה
לערבב ביחד לתערובת חלקה.

לסירופ:

חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף להוסיף מעט מיץ לימון .

להוציא את הבצק
לפתוח עם מערוך למלבן גדול ולמרוח מעל את התערובת , לגלגל ולחתוך לפרוסות עבות
אפשרות נוספת  לחתוך למשולשים קטנים ולמלא כל משולש בכפית מהתערובת ולגלגל לרוגלך .
להתפיח כעשר דקות, להבריש בביצה ולהכניס לתנור .

אופים ב 180 מעלות עד שמשחים, בערך רבע שעה. זהירות שלא לשרוף אותם.

כשמוכן, להבריש בסירופ .


ב ת י א ב ו ן



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה