לשטוף היטב תפוחי אדמה בקליפתם .
לחתוך לפרוסות דקות אבל לא עד הסוף, כך שישארו מחוברות
להמיס שתי תיבלויות של שום ופיטרוזילה ולערבב עם רבע כוס שמן זית .
לאפות בתנור כשעה בחום של 200 מעלות עם נייר כסף .
ולאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד רבע שעה עד שישחים .
אם אין תיבוליות, ניתן לערבב עם שמן הזית כפית של שום כתוש ולפזר מלח .
אם אין תיבוליות, ניתן לערבב עם שמן הזית כפית של שום כתוש ולפזר מלח .
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה