מצרכים:
בצק עלים
חצי קילו בשר עוף
טחון
בצל מטוגן
צנוברים
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
שמים בסיר 4 כפות
שמן, מפוררים לתוכו את הבשר הטחון ומערבבים כדי שלא וייצרו גושים.
מוסיפים את הבצל
ומטגנים יחד עם הבשר עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את
הצנוברים ומתבלים במלח, פלפל . ומקררים.
פותחים את הבצק
עלים דק ולמלא בבשר ולסגור כמו רולדה .
למרוח ביצה ולפזר
סומסום.
לאפות ב 180 מעלות
כחצי שעה .
לרוטב:
לקנות שקית רוטב
פטריות, אפשר להוסיף קופסת פטריות ולהגיש מעל המאפה...
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה