מצרכים:
1 חב' אינסטנט
פודינג שוקולד
6 ביצים
6 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט
פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם
סוכר עד שהופך לקצף לבן וקשה.
להוסיף את החלמונים ואת הפודינג שוקולד
ולהקציף.
לשמן תבנית עגולה
26. לאפות כ 45 דק' בחום בינוני 160 מעלות . להוציא מהתנור ולחכות כ 20 דקות .
להקציף ביחד את
השמנת המתוקה, החלב והפודינג וניל ולשים מעל העוגה.
ניתן לקשט עם
שוקולד מגורד .
אפשרות נוספת : להרתיח שמנת מתוקה, להסיר מהאש ולהוסיף מיד 100
גר' שוקולד מריר. לערבב
לתערובת אחידה
וכשמתקרר לשפוך מעל העוגה .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה