המתכון :
להרתיח : 200 גר' מרגרינה לאפייה
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
מעט מלח
כשהתערובת רותחת , להוסיף בבת אחת 2 כוסות קמח ולערבב היטב.
להוריד מהאש ולקרר .
להוסיף 7 ביצים בזה אחר זה ולערבב היטב.
לצקת מהתערובת בכף על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום של בין 180 ל 200 מעלות.
אופים 25 דקות .
המילוי :
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה .
להקציף ביחד לקרם יציב .
ציפוי שוקולד
לחמם בסיר שמנת מתוקה ו 100 גר' שוקולד מריר . כשהשוקולד נמס להוריד מהאש , לערבב ולצנן
לצפות את הפחזניות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה