מתכון :
מצרכים
250 גר' ביסקוויטים
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מעט חלב בקערה להרטבת הביסקוויטים
אופן ההכנה
מניחים נייר אלומיניום על מגש .
מרטיבים מעט את הביסקוויטים עם החלב ומסדרים שלוש טורים של ביסקוויטים כאשר מניחים כל
ביסקוויט לרוחב .
מכינים את הקרם :
מקציפים את החלב, האינסטנט והשמנת המתוקה לקרם יציב .
מורחים על הביסקוויטים ומרימים מהצדדים לצורת משולש .
שמים במקפיא.
ניתן לשמור במקפיא ולאכול כמו עוגת גלידה .
אפשרות נוספת : להעביר למקרר ולמרוח קרם שוקולד .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה