מצרכים
לקניידלך:
3/4 כוס קמח מצה
1/3 כוס מים חמים
3 כפות שמן
2 ביצים
כפית מלח
קורט פלפל שחור
למרק:
6 כוסות מים
4 גזרים קלופים וחצויים
בצל קצוץ
2 כפות גדושות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
המרק: בסיר רחב מטגנים מעט את הבצל עד לשקיפות
ממלאים את הסיר
במים. מוסיפים את הגזר ומרתיחים.
מוסיפים את האבקת
מרק ומנמיכים את האש .
בינתיים מכינים את הקניידלך:
שמים בקערה את הקמח
מצה. מוסיפים את המים החמים ובוחשים .
מוסיפים את השמן.
מקשקשים את הביצים ומוסיפים לתערובת, ולבסוף התבלינים .
בוחשים היטב, משהים
10 דקות במקרר, אח"כ מגלגלים בידיים רטובות ומכניסים למרק הרותח.
מבשלים 20 דקות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה