יום חמישי, 17 באפריל 2014

מרק קניידלך


מצרכים

לקניידלך:
3/4 כוס קמח מצה
1/3 כוס מים חמים
3 כפות שמן
2 ביצים
כפית מלח
קורט פלפל שחור

למרק:
6 כוסות מים
4 גזרים קלופים וחצויים
בצל קצוץ
2 כפות גדושות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה
המרק: בסיר רחב מטגנים מעט את הבצל עד לשקיפות
ממלאים את הסיר במים. מוסיפים את הגזר ומרתיחים.
מוסיפים את האבקת מרק ומנמיכים את האש .
בינתיים מכינים את הקניידלך:
שמים בקערה את הקמח מצה. מוסיפים את המים החמים ובוחשים .
מוסיפים את השמן. מקשקשים את הביצים ומוסיפים לתערובת, ולבסוף התבלינים .
בוחשים היטב, משהים 10 דקות במקרר, אח"כ מגלגלים בידיים רטובות ומכניסים למרק הרותח.
מבשלים 20 דקות .



ב ת י א ב ו ן

 מרק קניידלך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה