מצרכים:
200 גר' חמאה
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
1/2 כפית תמצית
וניל
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
4 כפות סוכר
כוס אגוזי פקאן
קצוצים
כפית קינמון
אופן ההכנה
מקציפים חמאה וסוכר
לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, כל
ביצה בנפרד ומקציפים.
מוסיפים את השמנת
והוניל .
מוסיפים קמח ואבקת
אפייה ומערבבים .
מערבבים בנפרד את
האגוזים, הקינמון ו 4 כפות סוכר .
בתבנית משומנת שמים
שליש מהעיסה. מפזרים מעל 3/4 מתערובת האגוזים .
מכסים בשארית העיסה
ומפזרים את שארית האגוזים .
לאפות בחום בינוני
כשעה .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה