מצרכים:
חבילת פתיתים בצורת
חישוק
350 גר' בשר טחון
2 בצלים קצוצים
2 גזרים חתוכים
לקוביות
1 שומר חתוך
לקוביות
תבלינים : כורכום,
בהרט, אבקת מרק
מלח, פלפל
חצי כוס מים + כמות
המים המבוקשת על גבי האריזה של הפתיתים .
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בסיר
שטוח .
להוסיף את הבשר
הטחון ולערבב.
להוסיף את הגזר
והשומר ולערבב.
לתבל בכורכום,
כמון, בהרט, אבקת מרק, מלח ופלפל .
להוסיף חצי כוס מים
ולבשל רבע שעה.
להוסיף את הפתיתים,
לערבב ולהוסיף את כמות המים לפי ההוראות על גבי אריזת הפתיתים .
לערבב שוב ולבשל
שבע דקות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה