מצרכים:
4 ביצים
4 כפות סוכר
3 כפות קקאו
1 כף קמח תופח
1/2 כפית אבקת אפייה
להרטבת העוגה :
חצי כוס נס קפה (כפית נס קפה + כפית גדושה סוכר + חצי כוס מים )
לקרם :
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לציפוי שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף לבן ויציב .
להוסיף את החלמונים לקצף ולערבב .
להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב.
לשפוך לתבנית עגולה ולאפות כחצי שעה בחום בינוני .
כשהעוגה מוכנה, להרטיב את העוגה בנס קפה .
להקציף ביחד את האינסטנט, החלב והשמנת לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה .
להמיס על האש את השוקולד עם השמנת המתוקה , לערבב, לצנן ולמרוח מעל הקצפת .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה