מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חבילת מרגרינה לאפייה
5 ביצים
100 גרם שקדים קצוצים
2 כפות קמח תופח
אופן ההכנה :
להמיס על אש קטנה את השוקולד,
המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה
אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף שקדים ואת הקמח .
לשפוך לתבנית עגולה או מלבנית
בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .
לקצפת:
להקציף שתי שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר
לקצפת לבנה ויציבה .
למרוח על העוגה .
לקישוט:
לגרד שוקולד מריר מעל הקצפת.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה