מצרכים לטורט
6 ביצים מופרדות
.
כוס סוכר
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל .
כוס קמח תופח .
כוס נס קפה ללא חלב להרטבת העוגה .
מצרכים למילוי
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 שמנת מתוקה
500 גר' גבינה לבנה 5%
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר
קובית שוקולד מריר מגורדת לקישוט מעל העוגה
אופן ההכנה:
הטורט:
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל ולהוסיף בהדרגה
לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף כוס קמח תופח ולערבב .
להכניס לתבנית עגולה או מלבנית ולאפות בחום בינוני כ 40 דקות .
כשמתקרר לפרוס את הטורט לרוחב לשלושה בסיסים .להרטיב את הבסיס
התחתון בנס קפה .
ניתן גם לפרוס לשני בסיסים ולשים את המילוי בהתאם.
למילוי :
לשים בקערת המיקסר אינסטנט פודינג וניל+ כוס חלב+ 1 שמנת
מתוקה+ כף סוכר ולערבל לקצפת אורירית .
להוסיף חצי מכמות הגבינה הלבנה ולערבב לתערובת אחידה .
למרוח על בסיס הטורט חצי מכמות הקרם ולהניח מעליו את החלק השני
של הטורט .להרטיב גם אותו בנס קפה .
למרוח מעל הבסיס השני את החצי השני של הקרם ולהניח מעליו את
הבסיס השלישי של הטורט ולהרטיב גם אותו בנס קפה .
לשים שוב בקערת מיקסר אינסטנט פודינג שוקו+ כוס חלב+ 1 שמנת
מתוקה+ כף סוכר ולערבל לקצפת אורירית .
להוסיף את החצי שנשאר מכמות הגבינה הלבנה ולערבב לתערובת אחידה .
למרוח מעל את הקרם שוקולד ולפזר מעל שוקולד מריר מגורד לקישוט
.
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה